Studieboeken Nederlands

Op deze pagina adviseren wij een aantal boeken waarmee je door zelfstudie je kennis van de Nederlandse taal op een hoog niveau kunt krijgen (t/m hbo-niveau/wo-niveau). Het boek Vlekkeloos Nederlands voor iedereen is bovendien heel goed te gebruiken als naslagwerk.

 

Via de links hieronder kun je een bestelling plaatsen bij Bol.com. Als je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, kun je de volgende dag al aan de slag!

 

Bezoek www.uitgeverijpak.nl voor lesmateriaal Nederlands voor het vmbo, havo/vwo, mbo en hbo/wo.

 

 

  

 

Vlekkeloos Nederlands voor iedereen

Vlekkeloos Nederlands voor iedereen is een handig naslagwerk en zelfstudieboek voor wie zijn kennis van het Nederlands wil testen en uitbreiden. Dit boek bevat naast alle belangrijke spelling-, stijl- en interpunctieregels een volledig overzicht van de Nederlandse grammatica. Na ieder hoofdstuk theorie volgt een hoofdstuk met oefeningen en een hoofdstuk met antwoorden. Bovendien is in het boek een woordenlijst met meer dan duizend lastig te spellen woorden opgenomen. Wie dit boek goed bestudeert, komt op C1/C2-niveau (Taalniveau 3F/4F).

Bestel dit boek bij bol.com

Prijs: € 18,50

 

ISBN: 9789077018750

 

Goedgebekt compleet

 

 
 

 

 

  

 

 

 

Goedgebekt  compleet (Taalniveau 3F/4F)

Goedgebekt compleet biedt de mogelijkheid op een eenvoudige manier de betekenissen van woorden, uitdrukkingen, gezegden, e.d. te leren. De lezer wordt voortdurend gestimuleerd na te denken over de juiste keuze. Wie dit boek goed bestudeert, komt op B2/C1-niveau (Taalniveau 3F/4F).

Bestel dit boek bij bol.com

Prijs: € 18,50

 

ISBN: 9789077018194